Ook team Alex en team Natalia van 4 naar 3

Liveshow 4 ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 24 februari 2012 om 20.50

Nu in de liveshow van vorige week de teams van Koen en Jasper uitgedund werden tot drie leden, is het opnieuw de beurt aan de teamleden van Alex en Natalia om hun stem in de verf te zetten en zich te verdedigen in de wedstrijd. Hoe ze het er vanaf brengen, ontdekken we in liveshow 4 van ‘The Voice van Vlaanderen’, op vrijdag 24 februari 2012 vanaf 20.50.

Team Alex

Het nummer ‘Handbags and Gladrags’ kent ontelbare uitvoeringen, onder andere van Rod Stewart, maar Jodie  (18) uit Aartselaar brengt de bekendste cover, die van Stereophonics.
Joke (22) uit Gent zingt ‘Heartbeats’ van The Knife en een hit voor José González, hier in de versie van Ellie Goulding.
Eveline(23) uit Gistel zingt ‘Unfinished Sympathy’ van Massive Attack.
Iris (43) uit Hoboken brengt ‘Hurt’ oorspronkelijk van Nine Inch Nails, maar hier in de onsterfelijke versie van Johnny Cash.

Team Natalia

Kris (42) uit Tienen en Harry (51) uit Berlaar brengen ‘Under Pressure’ de klassieker van Queen en David Bowie.
Yass (29) uit Genk zingt ‘When I Get You Alone’, de debuutsingle van R&B- en soulzanger Robin Thicke, die handig gebruik maakte van Beethovens vijfde symfonie.
Ludovic (23) uit Borgerhout zingt nog een klassieker: het zwoele ‘Lovely Day’ van Bill Withers.
Silke (17) uit Deurne brengt ‘Ain’t It Funny’ één van de talrijke hits van Jennifer Lopez.
Hoe ziet de afvalrace van deze liveshow eruit?
Van de vier teamleden stuurt de coach één talent naar de volgende ronde. De kijker kan zijn favoriet bovendien meteen naar de volgende liveshow stemmen door de voornaam van de artiest te sms’en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van ‘The Voice van Vlaanderen’. Nadat zowel de coach als het publiek één artiest naar de volgende ronde gestuurd hebben, resten er nog twee leden per team. Eén van hen krijgt van de coach eveneens een ticket naar de volgende ronde, de andere stuurt hij resoluut naar huis.

Volg ‘The Voice van Vlaanderen’ via de sociale media!

Livestream: 20 minuten voor aanvang van de liveshow, tijdens de onderbrekingen en tot een half uur na afloop van de show via www.thevoicevanvlaanderen.be.
Facebook: www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
Twitter: @vtmthevoice #TVVV
www.thevoicevanvlaanderen.be
Meer informatie en/of interviewaanvragen via anne.claes @vmma.be (voor kandidaten) en kristina.vanhaute@vmma.be (voor coaches en presentatie).
Foto’s van elke kandidaat te vinden op Persweb.