Onze finalisten gaan je overtuigen met deze nummers!

21/05/2014 - 13:44

Dunja Mees uit team Regi, Koen & Jo Smets uit team Axelle, Laura Tesoro uit team Koen en Tom De Man uit team Bent, dat zijn de vier finalisten van The Voice van Vlaanderen. Ze hebben elk de Blind Auditions, de Battles en alle liveshows tot nu toe overleefd en staan tijdens degrote finale op vrijdag 23 mei 2014 voor de laatste keer op het podium van ‘t Kuipke. De keuze is aan de kijkers thuis: diegene die in totaal het hoogst aantal stemmen haalt, zal dé Voice van Vlaanderen worden.

Elk talent zal tijdens de finale al zeker twee nummers brengen, zowel een nummer apart als een duet samen met de coach. Hierna zal het Voice-avontuur onverbiddelijk aflopen voor de 2 talenten met de minste stemmen. De twee overblijvende talenten brengen hierna een zelfgekozen ‘best of’-nummer uit zijn of haar hele Voice-parcours. Diegene die hierna de meeste stemmen behaalt, wordt uiteindelijk dé Voice van Vlaanderen.

De 4 finalisten brengen tijdens de finale al zeker deze twee nummers, in willekeurige volgorde:

The Voice The Voice

Dunja Mees (25) uit Mechelen (team Regi)
'Proud Mary’ – Ike & Tina Turner
Samen met coach Regi: ‘Hurt’ – Johnny Cash

The Voice The Voice

Koen en Jo Smets (22) uit Genk (team Axelle)
‘Rolling in The Deep’ – Adele
Samen met coach Axelle: ‘Suspicious Minds’ – Elvis Presley

The Voice  The Voice

Laura Tesoro (17) uit Antwerpen (team Koen)
‘Are You Gonna Go My Way’ – Lenny Kravitz
Samen met coach Koen: ‘Wanna Be Startin’ Something’ – Michael Jackson

The Voice The Voice

Tom De Man (33) uit Erpe (team Bent)
‘Out Of The Game’ – Rufus Wainwright
Samen met coach Bent: ‘Looking For Clues’ – Robert Palmer

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra