Michael Kiwanuka vereert Liveshow 5

29/02/2012 - 11:50

Dat de Britse soulzanger Michael Kiwanuka een groot talent aan het sterrenfirmament is, blijkt een understatement. Niet enkel kreeg de Londenaar de titel 'Sound of 2012' in zijn bord geschoven van de BBC, stilaan begint ook Europa te vallen voor de charmes van deze timide jongeman. Vrijdag toont hij jou in liveshow 5 waarom! 

 

Geniet hierboven van 'Home Again', live gebracht in de Cherry Tree House.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra