Matthijs zorgt voor kippenvel met "No Sound But The Wind"

29/03/2013 - 23:29

DE FANPAGINA VAN MATTHIJS HIER! Matthijs mocht als laatste aantreden, maar nam een valse start. De techniek in de studio liet hem in de steek. Maar zoals Koen zei, kan een echte artiest tegen een stootje. Technische pech hield Matthijs absoluut niet tegen om een sterk optreden neer te zetten. Met zijn versie van dé Editors hit "No Sound But The Wind" zorgde hij voor een heus kippenvelmoment. Coach Alex is enorm trots!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra