Maria raakt met "Eternal Flames"

12/04/2013 - 23:36

DOWNLOAD DE SINGLE VAN MARIA HIER! Maria van team Koen mag de derde liveshow afsluiten met "Eternal Flames" van The Bangles. Alex vond het begin heel mooi, maar wanneer de band invalt en er overal vlammen tevoorschijn komen, verliest het zijn geloofwaardigheid. Hij zou haar graag wat vaker met enkel een gitaar horen, omdat zo haar mooie stem meer op de voorgrond kan treden. Coach Koen vindt het een knappe prestatie en vindt dat Maria haar plaats in deze wedstrijd dik verdient.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra