Luka wordt de zangeres van Hooverphonic!

18/04/2018 - 09:24

Luka Cruysberghs, onze winnares van The Voice van Vlaanderen 2017, wordt de nieuwe zangeres van Hooverphonic! Op vrijdag 22 december 2017 haalde Luka het in een razend spannende finale van Bonni, Bert en Dries. Daarin durfde ze het aan om Mad About You van Hooverphonic te zingen, voor het oog van haar coach Alex Callier. Iets wat bij haar coach duidelijk de juiste snaar raakte ;-)

Luka haar eerste Hooverphonic-single 'Romantic' komt vandaag uit. 

Proficiat Luka!

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra