Liveshow 2 vanuit onze #Tweetseats

15/02/2012 - 13:49

Ook tijdens liveshow 2 waren de Tweetseats weer gevuld met mondige tweeps die twitterden via #TVVV over de bewogen show. De gelukkigen waren @Lieneuh en @Sir_namereek. Omdat @Lieneuh zelf enige ervaring heeft op muzikaal vlak, lette ze vooral op de originaliteit van onze talenten. Kritiek schuwde ze dan ook niet.

 

Hartelijk dank aan onze #Tweetseats:

@Lieneuh: https://twitter.com/Lieneuh

@Sir_Namereek: https://twitter.com/Sir_Namereek

 

Wil je graag zelf ook eens plaatsnemen op die gezellige Tweetseats? Laat dan van je horen op Twitter en wie weet word jij wel uitgenodigd...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra