Kris en Harry genoten van elk moment

25/02/2012 - 11:00

Het sympathieke duo Kris en Harry kon kijkend Vlaanderen niet voldoende overtuigen, en moet daarom met spijt in het hart 'The Voice van Vlaanderen' verlaten. Zelf blijven de operazangers heel nuchter: "We genoten van elke seconde hier".


Bij de pakken blijft het olijke duo niet zitten, want binnenkort trekken ze samen naar Aruba, waar de twee enorm populair zijn. Ze stonden er ook op om iedereen achter de schermen van het programma te bedanken voor ze definitief afscheid nemen van 'The Voice van Vlaanderen'.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra