Kom naar de finale van The Voice Kids!

14/05/2014 - 14:06

Na de fantastische liveshows van ‘The Voice van Vlaanderen’ is het nu de beurt aan ‘The Voice Kids’.

‘The Voice Kids’ is een jonge talentenjacht waarbij het gaat om echt talent, de beste stem en de juiste uitstraling. Op vrijdag 30 mei gaan we in ‘t Kuipke te Gent op zoek naar de winnaar van het eerste seizoen ‘The Voice Kids’. 
De coaches Natalia, Regi en Sean hebben op basis van de stem van de talenten hun team samengesteld. De presentatoren van dienst zijn An Lemmens en Kürt Rogiers. Zowel An als Kürt zijn er klaar voor om er samen met de 6 finalisten een wervelende show van te maken.

Wil je de coaches live aan het werk zien? Wil je het jonge zangtalent komen steunen en toejuichen? 

Bestel dan snel hier je tickets
 en zet deze belangrijke afspraak reeds in jouw agenda
Vrijdag 30 mei 
Deuren: 17u00 
Einde voorzien: 21u00

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra