Koen geniet van de tweede liveshow

16/02/2012 - 12:08

Aangezien Team Alex en Team Natalia aan zet waren tijdens de tweede liveshow kon coach Koen zonder stress genieten van de show. Momenteel ziet hij nog geen bedreiging in de talenten van de andere coaches, ook al leverden ze allemaal topprestaties.

 

De echte clash zal volgens hem pas tijdens de finale zijn waarbij het sterkste talent van iedere coach het tegen elkaar opneemt. Deze vrijdag zal hij weer iets minder relaxed in zijn stoel zitten, want dan wordt er opnieuw gesneden in zijn team...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra