Kelly Clarkson, Ne-Yo, Alanis Morissette en Lionel Richie in The Voice

07/01/2012 - 18:02

In de VS heeft The Voice nieuwe namen gestrikt voor het tweede seizoen van The Voice US. De coaches uit het eerste seizoen blijven maar krijgen hulp van zeer bekende artiesten.

Cee Lo Green krijgt hulp van Ne-Yo en Kenny “Babyface” Edmonds, Maroon 5 frontman Adam Levine zal samenwerken met Alanis Morissette en Robin Thicke, en Christina Aguilera krijgt hulp van Jewel en Lionel Richie. Blake Shelton brengt twee veteranen uit talentenjachten mee: zijn vrouw, Miranda Lambert, en Kelly Clarkson.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra