Kandidaten The Voice signeren compilatie-cd bij Free Record Shop

10/02/2012 - 15:30

Woensdag 15 februari om 13u in Free Record Shop Antwerpen en Aalst

Dat The Voice van Vlaanderen een ongelooflijk succes is, is niemand ontgaan. Goed nieuws voor zij die niet genoeg kunnen krijgen van deze talentenjacht, want vanaf morgen is de compilatie-cd van The Voice te koop bij Free Record Shop. Vier coaches -Alex Callier, Jasper Steverlinck, Natalia en Koen Wauters- selecteerden de kandidaten die zij willen meenemen door de rest van het The Voice van Vlaanderen-parcours en begeleiden hen
in hun prille muziekcarrière. Bij hun nieuwe status van mogelijke superster hoort natuurlijk een exclusieve signeersessie en waar anders zou die plaats vinden dan bij Free Record Shop dat steeds nieuw talent ondersteunt. Het zijn de teams van Alex en Nathalia, afvallers incluis, die nu woensdag 15 februari zullen komen signeren bij zowel Free Record Shop Aalst als Free Record Shop Antwerpen.

In twee van de cd’s die daar gekocht worden, zal een golden ticket zitten. De winnaar van zulk een golden ticket, mag de finale van The Voice vanop de eerste rij bijwonen!

Team Alex komt naar Free Record Shop Aalst en
bestaat uit:

Tanguy Van Dooren
Jodie Blommaert
Iris Van Straten
Eveline Billeau
Joke Vincke
Willem Storms

Team Natalia zal aanwezig zijn in Free Record Shop
Antwerpen. Zij zijn:

Silke Mastbooms
Yass Smaali
Axelle Aerts
Ludovic Nyamabo
Sarah Mulowayi
Harry Hendrickx en Kris Struyven

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's