Joke doet oproep aan Oost-Vlaanderen

27/02/2012 - 15:37

De spanning was te snijden toen Joke en Jodie overbleven en coach Alex een van zijn frêle poulains huiswaarts moest sturen. Uiteindelijk koos hij voor talent Joke. Euforie alom dus wanneer we de Gentse schone interviewen. Toch dringt het bij Joke stilaan door dat ze campagne moet beginnen voeren. Ze vat meteen de koe bij de horens en spreekt het Oost-Vlaams publiek aan om voor haar te stemmen tijdens de volgende liveshow. 9000 represent!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra