Javier Colon is Amerikaanse Voice

01/07/2011 - 17:17

The Voice  is niet alleen populair in Nederland. Het programma heeft nu ook in de VS een winnaar opgeleverd: Javier Colon won de eerste editie.

Het was op het nippertje voor Colon. Hij had maar twee procent meer stemmen dan zijn grote concurrent Dia Frampton. Hij won 100.000 dollar en een platencontract. Colon werd gecoacht door Adam Levine, de zanger van Maroon 5.

De finale van The Voice lokte maar liefst twaalf miljoen kijkers. De Amerikaanse zender NBC heeft al een tweede seizoen gepland. De audities daarvan beginnen in de lente van 2012.

Hier bij ons kan je nu nog steeds auditie doen!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra