Iris en Joke na een lange studiodag

12/03/2012 - 14:40

Na een lange studiodag sprongen nachtegalen Joke en Iris nog even binnen in de Elisabethzaal in Antwerpen waar hun coach later op de avond zelf op het podium ging staan. Daar beluisterden ze de definitieve versie van hun eerste eigen single. Ook nu weer legt coach Alex de lat graag hoog. Hij geeft toe pas echt fier te zullen zijn als de uitgebrachte single een hit wordt op de radio. Het nummer 'Teasing' van finalist Iris werd vrijdagnacht gereleased. Kopen kan via itunes.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's