Hulpcoaches staan coaches bij met muzikaal advies

10/01/2012 - 13:03

Na de Blind Auditions gingen de coaches al meteen aan de slag met hun teamleden om hen klaar te stomen om een topprestatie af te leveren in hun Battle. Voor de voorbereiding van deze Battles krijgen de coaches hulp van een rechterhand, een hulpcoach.

David Poltrock, bekend als toetsenist en als producer voor tal van nationale en internationale artiesen, zal Jasper bijstaan om zijn teamleden voor te bereiden op de harde Battles. Als hulpcoach van Alex zal Christa Jérôme, de stem van de wereldhit ‘Into the Dark’ van Marc Moulin, het team van Alex mee begeleiden en coachen om het beste van hen naar boven te halen in de Battles. Natalia roept dan weer de hulp in van Bert Gielen, die onder andere al samenwerkte met Jan Leyers en Gorki en aan het werk was in ‘Idool’ en ‘Star Academy’. Terwijl Vincent Pierins Koen zal bijstaan in het coaches van zijn team. Al tien jaar gaan Vincent en Koen op professioneel vlak hand in hand.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's