Hoe geraakte Luka in de finale?

19/12/2017 - 13:57
De piepjonge Luka wist door haar duistere versie van 'Sweet Dreams' de coaches rond haar vinger te winden. Alex werd de gelukkige coach...Tijdens de battles nam ze het op tegen haar naamgenoot 'Luca'. Ze brachten een prachtig duet van 'Someone That Loves You'. Voor de tweede keer kon ze Alex overtuigen...Tijdens de eerste liveshow bracht ze 'Running Up That Hill'. Een single van de Engelse singer-songwriter Kate Bush. Een klassieker uit de jaren 80 gebracht door een jonkie uit de nillies...De halve finale sloot ze mooi af met 'Bitter Sweet Symphony' van The Verve. Zo wist ze een plaats in de finale te verzilveren...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra