Hoe geraakte Bert in de finale?

19/12/2017 - 15:40
Tijdens zijn blind audition ontpopte Bert zich tot een rasechte rocker. Hij bracht 'Run to the Hills' van Iron Maiden. Hij zong zich naar de battles en koos Natalia als uitverkorene...Bert moest het opnemen tegen Kalina en blies alweer iedereen omver. Twee ijzersterke kandidaten, dus het werd een spannende battle...In de eerste liveshow brak hij al direct het kot af met 'Whole Lotta Rosie'. Opnieuw een gitaar-classic van formaat waarmee hij de studio op stelten zette...In de halve finale waande hij zich even Rocky Balboa met zijn versie van 'Eye of the Tiger'. Hopelijk zien we die schitterende stijl terug in de finale...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's