Glenn haalt het van Zinno en mag naar de liveshows

13/01/2012 - 14:03

Glenn werd onverwacht een van de favorieten in The Voice van Vlaanderen dus het was voor Zinno geen gemakkelijke taak om het in zijn battle te moeten opnemen tegen de gitaarheld uit Limburg. Zinno liet zich gelukkig niet van de wijs brengen en bracht samen met Glenn en battle van jewelste. Ze zongen het nummer 'If You Let me Stay' van Terence Trent D'Arby.

 

Zinno brengt Jasper aan het twijfelen maar uiteindelijk kiest hij toch voor Glenn.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's