Glenn gespot in het publiek

29/02/2012 - 16:20

Vorige vrijdag mocht Glenn de liveshow vanuit het publiek volgen. Ontspannend denk je nu bij jezelf, maar neen, Glenn is zenuwachtiger voor zijn medekandidaten dan wanneer hij zelf op het podium staat. Vooral Yass, waar hij een goede band mee opbouwde, wilde hij niet uit The Voice zien vertrekken. Komende vrijdag brengt Glenn een up-tempo nummer en wij zijn alvast benieuwd of hij er opnieuw in gaat slagen hoog in de iTunes charts binnen te komen...

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra