Glenn en Maxine doken de studio in

12/03/2012 - 13:49

De acht halve finalisten mochten vorige week elk een single opnemen, maar het waren enkel de nummers van de vier finalisten die daadwerkelijk gelanceerd gingen worden. Wij doken mee de studio in om te zien hoe Glenn en Maxine het ervanaf brachten bij de opnames van hun eigen allereerste single. Beide talenten vonden het enorm spannend om hun droom eindelijk in vervulling te zien gaan. Uiteindelijk haalde Glenn het tijdens de halve finale van Maxine. Bijgevolg is zijn eerste single nu te koop op iTunes.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra