franck-provost

the voice

Franck Provost, de nr 1 kapper uit Parijs*, is de vijfde coach van The Voice van Vlaanderen. De kandidaten stralen op het scherm dankzij de Franck Provost haarproducten en – verzorgingen, getest in het technisch centrum van Franck Provost voor een professioneel resultaat bij u thuis.

"Al 30 jaar is het mijn beroep en mijn passie om uw haar te doen stralen in mijn 600 salons. Ontdek nu ook in België mijn Expert productgamma. Formules van professionele kwaliteit voor elk type haar in een groot formaat voor een kleine prijs."

Geschiedenis van het merk Franck Provost

In 1975 opent Franck Provost zijn eerste kapsalon in het Franse St-Germain-en-Laye. Hij biedt er een voor die tijd unieke service: men kan er terecht zonder afspraak, het salon is de hele dag doorlopend open en de prijzen zijn betaalbaar.

En dan komt alles in een stroomversnelling terecht: hij wint het wereldkampioenschap coiffure, neemt deel aan grote shows overal ter wereld en opent zijn tweede salon in Parijs, aan de avenue Franklin Roosevelt in het 8e arrondissement.

Hiermee begint het succesverhaal van Provost: hij opent achtereenvolgens honderden salons overal in Frankrijk en, richt een opleidingsacademie op voor zijn medewerkers. Vervolgens komt er een eerste salon in het buitenland en onlangs nog opend Franck in de Galeries Lafayette een luxe-schoonheidsinstituut van 550 m².

Om in te spelen op de behoeften van vrouwen lanceert Franck Provost zijn eerste gamma shampoos en conditioners voor verkoop in grootwarenhuizen: het gamma Expert Franck Provost, in een uniek salonformaat van 750 ml.

Dank zij deze innovatie kunnen vrouwen genieten van professionele kwaliteit voor een prijs die binnen ieders bereik ligt.

EXPERT REPARATION Formule met haaropbouwende ceramide om broos en beschadigd haar te versterken en te herstellen. Deze shampoo bevat ook een gladstrijkend en verzorgend bestanddeel en maakt het haar beter bestand tegen externe agressies.
EXPERT COULEUR
Met antioxiderend extract van acaïbessen om gekleurd haar langer mooi te houden. Omhult en beschermt het haar, voor een schitterende kleur.
EXPERT BRILLANCE
Als eerste stap naar glanzend haar verwijdert deze shampoo alleonzuiverheden die het haar dof maken. Dank zij vitamine B3 wordt de haarvezel versterkt, beschermd en glad gemaakt, voor een diepere glans.
EXPERT NUTRITION
Deze verzorgende formule voor droog en stug haar is verrijkt met karitéboter dat de haarvezel voedt zonder hem te verzwaren en de textuur smeltzacht maakt.
EXPERT HYDRATATION
Voor normaal haar dat gemakkelijk uitdroogt onder invloed van dagelijkse agressies. De siliconenvrije formule is verrijkt met Aloë Vera dat het haar de nodige voeding biedt zonder het te verzwaren.
EXPERT PROTECTION
De 1e spray die het haar beschermt tegen temperaturen tot 200°C en het makkelijker in model helpt brengen. De formule bevat een specifiek bestanddeel dat een buffer vormt tegen de schadelijke warmte van haardrogers. Royaal formaat, geschikt voor dagelijks gebruik. Uw haar is zacht, wordt beschermd tegen de warmte en laat zich makkelijk in model brengen.
EXPERT ANTIPELLICULAIRE
Deze shampoo pakt haarrroos doeltreffend aan en kalmeert de hoofdhuid. De siliconenvrije formule met zachte pH is geschikt voor alle haartypes en werkt vanaf de eerste toepassing.
Dank zij Piroctone Olamine, een bestanddeel dat bekendstaat om zijn zuiverende werking, worden schilfertjes in alle zachtheid verwijderd. De hoofdhuid wordt gezuiverd en tot rust gebracht en uw haar is weer één en al vitaliteit.
Franck Provost 1e permanente haarkleuring aan te brengen met een penseel voor een professioneel resultaat bij u thuis. (penseel inbegrepen in de verpakking)
  • 14 professionele tinten op maat
  • Een goede dosering van langhoudende pigmenten
  • Dekt 100% grijze haren
  • Heldere nuances
  • Duurzame glans
Mijn professioneel advies: Aanbrengen met penseel Voorbereiding en eenvoudige toepassing voor thuis
Bereid het kleurmengsel met mijn juiste mix van pigmenten
Breng het mengsel eerst aan op de haaraanzet voor een perfecte grijsdekking
Verdeel vervolgens over de gehele haarlengten voor een ham harmonieuze kleur en een langdurige glans
De professionele mousse Expert Volume werd ontworpen om een luchtig volume te behouden gedurende 24 uur, terwijl uw haar wordt gerespecteerd.
De professionele mousse Expert Brushing werd ontworpen om een perfecte brushing te behouden gedurende 24 uur, terwijl uw haar wordt gerespecteerd.
De professionele modellerende Expert sprays werden ontworpen om uw kapsel gedurende 24 uur in model te houden, terwijl uw haar wordt gerespecteerd.
De Expert Fixation Extra Strong spray is perfect geschikt voor het afwerken van uw laagjeskapsel en voor het in model houden van uw brushing.
De Expert Volume spray is perfect geschikt voor het creëren van intens volume vanaf de wortels.
De Expert Fixation Ultra Strong spray is perfect geschikt voor het bewerken van gesculpteerde kapsels.