EXTRA: Fan bouwt Voicestudio na in Lego

14/03/2014 - 14:53

Verrassende post in onze mailbox! Arno Verhaeghe heeft zich volledig uitgeleefd met zijn legoblokken en bouwde de studio van The Voice van Vlaanderen na. Deze foto's wilden we je absoluut niet onthouden. Dankje Arno!


Welkom in de Voicestudio. Onze coaches en An Lemmens zijn er klaar voor!


Vinden jullie ook niet dat An er een beetje geel uit ziet vandaag?


Links zie je Bent en rechts zit Axelle Red klaar om af te drukken!


Daar zit Koen Wauters. De man met zijn handen in de lucht moet Regi zijn!


Pianist Hans Francken lijkt vandaag een beetje op een meisje, maar dat kan aan ons liggen...


Wij moesten ook twee keer kijken, maar dit is wel degelijk de drummer!


Ready? Set. Action!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra