Emeli Sandé brengt de hemel naar The Voice van Vlaanderen

13/03/2012 - 16:25

Schotland boven tijdens de finale van The Voice van Vlaanderen want naast Snow Patrol zal ook de Schotse singer-songwriter Emeli Sandé optreden. De Brit Award-winnares brak in 2011 finaal door met haar hit 'Heaven', maar staat al langer bekend als uitstekend songwriter. Zo schreef ze teksten voor Cheryl Cole, Professor Green en Tinie Tempah. Als toemaatje geven we maar liefst 5 gesigneerde CD's weg van deze topartieste! Haar volledige album kan je HIER downloaden.

 

Maak HIER kans op een gesigneerd exemplaar van het gloednieuwe album van Emili Sandé.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra