Draag jij je steentje bij voor 'The Voice for Life'?

14/12/2011 - 20:17

Van 17 tot 20 december trekken de talenten van 'The Voice van Vlaanderen' samen met de V-reporters op pad om hun steentje bij te dragen voor 'Music for Life'. In de drie steden van 'Music For Life zullen ze al zingend geld inzamelen voor de actie, en dat wordt dinsdag aan het Glazen Huis afgegeven. Because 'The Voice' gives a shit!

 

Zaterdag: Leuven

Maandag: Antwerpen

Dinsdag: Gent

 

Wil jij op de hoogte blijven wanneer we waar zullen zijn, hou dan zeker onze Facebookpagina in de gaten, want daarop lees je elke keer in welke stad onze talenten het beste van zichzelf zullen geven!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra