Download nu de eerste single van Silke: 'Awake'

09/03/2012 - 22:38

Als de jongste van de finalisten brengt Silke haar gloednieuwe single 'Awake'. Deze pupil van Natalia zal zeker in de finale haar mannetje staan. Maar zonder de steun van haar fans en het publiek kan ze nooit de overwinning binnenhalen. Steun Silke dus en download haar single HIER.

 

Hou er ook rekening mee dat elke download telt voor een dubbele stem op je favoriet tijdens de hele finaleweek. Door de single van Silke te downloaden kan je haar mee aan de overwinning helpen.

Download het nummer op iTunes

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra