Dit zijn de winnaars van Liveshow 1!

18/04/2014 - 23:09

Wat een wervelende eerste Liveshow! Een show waarin al acht grootse talenten de wedstrijd moesten verlaten. Acht andere toppers zien we terug in de derde liveshow!

TEAM KOEN: Seppe en Eva D gaan door. Steph en Agnes vallen af.
TEAM AXELLE: Koen & Jo en Jessica gaan door. Aurelie en Steven vallen af.
TEAM REGI: Dunja en Joke gaan door. Mikael en Jamilla vallen af.
TEAM BENT: Demi en Eli gaan door. Camille en Mandy vallen af.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra