Dit zijn de coaches van 'The Voice van Vlaanderen'!

17/06/2011 - 17:17

De coaches spelen een cruciale rol in ‘The Voice van Vlaanderen’. Ze moeten tegen elkaar strijden om de beste zangers voor hun team te winnen. Het team van coaches bestaat uit vier personen, échte Vlaamse muzikale toptalenten: Koen Wauters, Natalia Druyts, Jasper Steverlinck en Alex Callier.

Zodra er tijdens de blind auditions meerdere coaches op de knop drukken, is het aan de kandidaat om te kiezen voor de coach met wie hij of zij het liefst zou willen samenwerken. Na deze audities stomen de coaches de deelnemers klaar voor een professionele zangcarrière. Hun taak in ‘The Voice van Vlaanderen’ beperkt zich dus niet tot feedback geven over de prestatie van een zanger of zangeres.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra