De zoektocht naar het juiste nummer

08/03/2012 - 12:40

Het is blijkbaar een heuse zoektocht voor de talenten om het perfecte liedje te vinden voor tijdens de liveshows. Bij het ene talent verloopt die zoektocht iets vlotter dan bij de ander. Silke wil bijvoorbeeld een nummer vinden waarbij ze op stemgebied kan uithalen, maar eveneens mee kan bewijzen op een podium te kunnen staan. Yass daarentegen, weet wel al met welk nummer hij wil scoren in de halve finale, maar kampt met andere problemen. Zo brengen de hoge noten in 'Pour Que Tu M'aimes Encore' van Céline Dion soms wat frustraties met zich mee en dan komen de Franse scheldwoorden al snel naar boven.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra