De 'Voice'-talenten signeren bij 'Allo Telecom'

23/02/2012 - 12:55

Op zaterdag 18 februari kon je in verschillende 'Allo Telecom'-winkels terecht voor een exclusieve handtekening van je favoriete talenten uit 'The Voice van Vlaanderen'. De V-reporters gingen een kijkje nemen in Tienen, waar het team van Jasper paraat stond om handtekeningen uit te delen, en met fans op de foto te gaan.

 

Ook in andere steden kon je terecht voor signeersessies. Zo stond het team van Koen in Genk paraat voor de fans, terwijl de talenten van Alex en Natalia respectievelijk in Gent en Sint-Niklaas ter beschikking voor handtekeningen en foto's.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's