De vier coaches samen aan zet

01/03/2012 - 10:46

Liveshow 5 ‘The Voice van Vlaanderen’ op vrijdag 2 maart 2012 om 20.50

Nadat elk team in de voorbije liveshows werd uitgedund tot drie leden, staan vanaf liveshow 5 voor het eerst alle artiesten die nog in de running zijn samen in de schijnwerpers. Hoe ze het er vanaf brengen, ontdekken we op vrijdag 2 maart 2012 vanaf 20.50.

Team Koen

Het team van coach Koen telt momenteel nog twee stevige venten: Bert en Dirk. Maar ook de veelzijdige twintiger, Stephanie is nog steeds van de partij. Dirk zal ongetwijfeld verrassen met zijn keuze voor ‘Whole Lotta Rosie’, de kraker van AC/DC. Bert doet het deze keer wat trager, met het sfeervolle ‘Into My Arms’ van Nick Cave & the Bad Seeds. Net zoals Bert zingt ook Stephanie een ballad: ‘I’m So Lonesome I Could Cry’ van Hank Williams, maar bij ons vooral het nummer waarmee we Sarah Bettens leerden kennen.

Team Jasper

Jasper heeft met Glenn, Mayken en Maxine momenteel het jongste team. Maar jong betekent in hun geval niet minder ervaren, want alle drie hebben ze in de voorbije liveshows al stevig hun mannetje gestaan. Maxine haalt de Dave Grohl in zich naar boven voor ‘Best of You’ van Foo Fighters terwijl Glenn het bij de Britpop gaat zoeken met ‘Naive’ van The Kooks. En Mayken brengt ‘Manic Monday’, het nummer dat Prince ooit schreef voor The Bangles.  

Team Alex

Alex doet het nog met drie vrouwen in zijn team: Joke, Eveline en Iris. Deze laatste brengt ‘Somebody to Love Me’, de samenwerking tussen Mark Ronson en Boy George uit 2010. Eveline, die vorige liveshow verraste met een intieme pianoversie van ‘Unfinished Sympathy’ van Massive Attack, zingt ‘Night Air’ van muzikale duizendpoot Jamie Woon. Joke brengt dan weer de 80’s klassieker ‘Addicted to Love’ van Robert Palmer.

Team Natalia

Yass, Ludovic en Silke: dat zijn de teamleden waarmee coach Natalia naar liveshow 5 trekt. De pas overleden muzikale diva Whitney Houston wordt door Yass gehuldigd in zijn versie van ‘How Will I Know’. Het enfant terrible van Natalia, Ludovic, gaat zijn eigen weg in ‘Are You Gonna Go My Way’ van Lenny Kravitz. En tot slot brengt Silke ‘Right Here Waiting’, de nummer 1-hit van Richard Marx.

Special Guest Michael Kiwanuka

Net zoals de voorbije weken het geval was, krijgt ‘The Voice van Vlaanderen’ ook in liveshow 5 het bezoek van een internationale muzikale gast. Deze week is dat Michael Kiwanuka. Bij BBC is hij alvast de belofte van het jaar, want hij sleepte de titel ‘Sound of 2012’ in de wacht. Half maart ligt het langverwachte debuutalbum van Michael Kiwanuka in de winkels en op 30 april 2012 stelt hij deze voor in een uitverkochte AB. Op het podium van ‘The Voice van Vlaanderen’ brengt hij alvast een voorsmaakje met dé hit van het moment: ‘Home Again’.   

Hoe ziet de afvalrace van deze liveshow eruit?

Van de drie teamleden sturen zowel het publiek als de coach één talent naar de halve finale van ‘The Voice van Vlaanderen’, op vrijdag 9 maart 2012. De kijker kan zijn favoriet naar de volgende liveshow stemmen door de voornaam van de artiest te sms’en naar 6677, met behulp van de rode knop of via de mobiele applicatie van ‘The Voice van Vlaanderen’.

Volg ‘The Voice van Vlaanderen’ via de sociale media!

Livestream: 20 minuten voor aanvang van de liveshow, tijdens de onderbrekingen en tot een half uur na afloop van de show via www.thevoicevanvlaanderen.be
Facebook: www.facebook.com/thevoicevanvlaanderen
Twitter: @vtmthevoice #TVVV
www.thevoicevanvlaanderen.be

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra