De twee tenoren Kris en Harry winnen de Battle tegen Dimitri

13/01/2012 - 14:40

De twee tenoren Kris en Harry stonden tegenover de ietwat zieke Dimitri in hun Battle. Met z'n drieen zongen ze een speciale versie van John Farnham's 'Your The Voice'. Volgens Jasper is Kris de beste zanger en daarom gaat zijn voorkeur uit naar het duo. Hun coach Natalia denkt ook dat er met hen het meest te doen valt en stuurt ze daarom door naar de liveshows.

 

Dimitri werd gelukkig opgevangen door onze zeer bezorgde V-reporters Fabrice, Felice, Steffi en Felice.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra