De droom van Silke en Yass wordt werkelijkheid

12/03/2012 - 13:53

Natalia stond voor het eerst in haar leven niet achter de micro in de studio, maar aan de andere kant van de glazen wand. Ze had de taak om haar poulains te coachen en tips te geven tijdens de opnames van hun eerste single. Silke droomde er al jaren van om te staan waar ze nu staat en kan het haast niet geloven dat alles plots realiteit wordt. Ook Yass zong zijn eerste eigen liedje in. Volgens hem is dat allesbehalve een gemakkelijke klus, maar wel ontzettend leuk. Enkel het nummer van de finalist werd daadwerkelijk gelanceerd. Aangezien vrijdagnacht Silke naar de finale werd gestemd was het haar nummer dat voorgesteld werd aan het grote publiek. Intussen staat deze jongedame op nummer 2 van de iTunes Charts.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra