De allereerste single voor Bert en Stéphanie

12/03/2012 - 14:27

Ook Bert en Stéphanie van Team Koen brachten de voorbije week veel tijd door in de studio. Na al het repeteren voor de liveshows was het nu tijd om een allereerste eigen single op te nemen. Voor beide talenten was dat een speciale ervaring. Zo is er enerzijds geen voorbeeld om naar terug te grijpen en anderszijds is het hun eerste eigen nummer, waar ze zelf hun hart en ziel konden inleggen. Bert hoopte bij de opnames dat zijn nummer met stevige gitaarrifs een hit zou worden. Hij is alvast op de goede weg, want zijn liedje 'Come' staat momenteel al in de top 10 van de meest gedownloade nummers op iTunes.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra