Cubaans feest met Daniel en Clouseau

19/04/2013 - 21:31

FAN WORDEN KAN JE HIER! Dat Daniel van team Natalia van dansen houdt, weten we al langer. Voor de vierde liveshow neemt hij een nummer van niemand minder dan Clouseau onder handen. Van "En Dans" maakt hij "Y Baila" en zet zo de hele studio in vuur en vlam. Ook Koen kan niet op zijn stoel blijven zitten. Daniel beschikt volgens Alex over twee dingen die van een zanger een talent maken: de naturel om zonder moeite te dansen en te zingen.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra