Coach zelf mee via de VTM-app!

08/09/2017 - 13:27

 

Ook dit seizoen kan je meespelen met 'The Voice van Vlaanderen' dankzij de VTM-app. Om het allemaal wat makkelijker te maken, geven we hierover graag enkele extra woordjes uitleg:

 

- Waar vind ik de app?

Ook dit jaar maakt de app van 'The Voice van Vlaanderen' deel uit van de VTM-app. Download of update dus de VTM-app en dan kan je naar hartenlust meespelen! De VTM-app is beschikbaar voor android via de Google Play-store, of voor iOS via de iTunes-appstore.

 

-Wat kan ik er allemaal mee doen?

Met de app van 'The Voice van Vlaanderen kan je live meespelen tijdens de uitzendingen. Telkens een kandidaat aan de beurt is, kan je zelf beslissen of jij zou draaien voor hem of haar. Dit heeft natuurlijk geen invloed op het resultaat op tv, want daar zijn het de coaches Alex Callier, Natalia, Koen Wauters en Bart Peeters die beslissen. Je krijgt wel te zien hoe de rest van Vlaanderen over de kandidaat zou beslissen. 

Heb jij iets van de uitzending gemist, of wil je een fragment herbekijken? Dan kan je ook via de app alle videofragmenten uit de aflevering herbeleven, aangevuld met de leukste backstagevideo's!

 

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra