Coach Natalia Druyts

17/06/2011 - 17:17

“Door veel te zingen en concerten te geven met wereldberoemde artiesten heb ik veel van het vak geleerd, met vallen en opstaan. Nu mag ik intensief coachen!” (Natalia Druyts)

Blitse carrièrestart
Natalia’s carrière kent een blitse start wanneer ze in de finale van ‘Idool 2003’ een eervolle tweede plaats in de wacht sleept en al snel een platencontract versiert. Haar eerste single ‘Without You’ is meteen goed voor goud. Vanaf dan gaat het snel, van een optreden op de ‘Night of the Proms’, de soundtrack van de Vlaamse film ‘Team Spirit 2’ tot een resem concerten in het Antwerps Sportpaleis met The Pointer Sisters, En Vogue, Shaggy en Anastacia. Als coach zal Natalia als geen ander kunnen uitleggen wat de kracht kan zijn van een stem.  

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra