Coach Koen Wauters

17/06/2011 - 17:17

“Ik werd al veel gevraagd om in een jury te zitten, maar dat heb ik steeds geweigerd. Deze keer is het anders, want deze keer mag ik coachen!” (Koen Wauters)

Boegbeeld Clouseau
Ongeveer 25 jaar geleden werd Koen het boegbeeld van de popgroep Clouseau. De eerste single van de groep, ‘Brandweer’, was het startschot van een lange en succesvolle carrière. Koen Wauters’ charisma om het publiek te bespelen is intussen legendarisch. Hij gaat met Clouseau de annalen van de Vlaamse muziekwereld in door maar liefst 100 keer het Sportpaleis plat te spelen. Vorig jaar verzorgde de groep met ‘Gek op Jou’ nog de titeltrack van de Vlaamse film ‘Zot Van A’. Clouseau wordt volgend voorjaar ook de eerste Vlaamse groep wiens repertoire de basis wordt van het verhaal in de musical ’Domino’.

Uitstekende leermeester
Tegelijk met zijn zangcarrière ontsproot ook de televisiecarrière van Koen, als gezicht van vtm in tal van populaire programma’s, zoals recent nog ‘Idool 2011’. Deze veelzijdige media-ervaring maakt van Koen zonder twijfel een uitstekende leermeester.      

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra