Coach Jasper Steverlinck

17/06/2011 - 17:17

“In al mijn projecten staat de stem centraal. Nu ben ik zelf op zoek naar een unieke en ontroerende stem.” (Jasper Steverlinck)

 

 

Word fan van Jasper Steverlinck op Facebook!

Arid 
Een finaleplaats in Humo’s Rock Rally in 1996 was de start van een succesvolle muziekcarrière voor de rockband Arid en zijn frontman Jasper Steverlinck. Maar liefst drie keer trad Jasper samen met Arid op tijdens Rock Werchter.

Life on Mars
In 2002 toonde Steverlinck de pure kracht van zijn eigen stem met de David Bowie- cover ‘Life on Mars’ die acht weken op nummer 1 stond in de Ultratop 50. Jasper toonde vorig jaar bovendien dat zijn loepzuivere engelenstem ook het Nederlands meester is met een cover van ‘Hart Van Goud’ van Will Tura. Als geen ander weet Jasper om te gaan met plots succes. Dit muzikale toptalent wordt een topcoach van ‘The Voice van Vlaanderen’!

 

Kom nog veel meer te weten op Jasper's officiële website.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra