Bert: van auditie tot liveshow

12/03/2012 - 17:16

Bert nam deel aan 'The Voice van Vlaanderen' om te bewijzen dat looks niet alles zijn. Al tijdens de battle voorspelde Koen dat zijn talent het ver ging schoppen. Hij had het bij het juiste eind, want Bert zit zomaar even in de finale. Tot zijn eigen grote verbazing wist hij het publiek keer op keer in te pakken met zijn warme stem en eigenzinnige muziekkeuzes. Benieuwd of hij daarmee vrijdag ook de eindmeet haalt, maar eerst zetten wij alles nog eens op een rijtje: van auditie tot liveshow.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra