Bekijk de topauditie van Victoria!

16/09/2011 - 16:33

Victoria zorgt er vandaag voor dat we helemaal opgewekt aan het weekend beginnen. Wat een stem! Voor haar auditie koos ze het nummer 'Man Down' van Rihanna en dat bleek een bijzonder goeie keuze te zijn. Doe net zoals in The Voice je ogen dicht en luister naar haar blind audition. Je zal denken dat Rihanna voor je staat.

 

Online auditie doen voor The Voice van Vlaanderen kan nog tot 30 september. Dus waag nog snel je kans of spoor je getalenteerde vrienden aan om hun stem te laten horen. The Voice begint ergens later dit najaar en is een show die je niet wil missen!

 

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra