Axelle Red wordt de vierde coach voor 'The Voice van Vlaanderen'

11/09/2013 - 11:08

Naast Bent Van Looy, Regi Penxten en Koen Wauters is nu ook de vierde en laatste coach bekend. Met Axelle Red krijgen we het gezelschap van een van de grote persoonlijkheden van de Belgische muziek, en Axelle zal met haar tonnen ervaringen haar team naar de overwinning proberen te leiden. Zelf won Axelle een heleboel award en is dus de geknipte coach om onze talenten met raad en daad bij te staan.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra