Astrid is de mooiste

28/06/2011 - 10:59

The Voice van Vlaanderen gaat om de stem en dan maakt het niet uit hoe je eruit ziet maar het Nieuwsblad komt op dinsdag met een artikel waarin ze een aantal audities onder de loep nemen. De nozemste, de beste, de Bieberste en ook de mooiste. De mooiste is volgens hen Katrien. Zo schrijven ze: 'Ze kan zingen, ze covert 'Who you are' van Jessie J. Maar 'Who you are' is in deze wedstrijd niet van tel: het is 'how you sing'. dan mag je nog zo mooi zijn...'

 

We hebben trouwens net ontdekt dat Katrien eigenlijk Astrid heet maar door een foutje de naam van haar zus heeft gebruikt.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

Bekijk volledige afleveringen

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra