An Lemmens presenteert The Voice van Vlaanderen

17/06/2011 - 17:18

De presentatie van ‘The Voice van Vlaanderen’ neemt An Lemmens voor haar rekening. An is natuurlijk niet aan haar proefstuk toe op het vlak van grote liveshows en talentenjachten. Kort na haar overstap van TMF naar de Vlaamse Media Maatschappij krijgt An Lemmens in 2009 de ‘Rijzende Ster’ van de Vlaamse Televisie Academie.

In datzelfde jaar nog presenteert ze ‘So You Think You Can Dance’ waarin haar enthousiaste aanpak duidelijk indruk maakte. Ook in 2010 en 2011 praatte ze samen met Dennis Weening de wervelende shows van ‘So You Think You Can Dance’ aan elkaar. Sinds september 2010 was An bovendien één van de presentatoren van ‘De Dagshow’. In het najaar presenteert ze dus niet alleen een nieuwe editie van ‘So You Think You Can Dance’, maar ook ‘The Voice van Vlaanderen’. Het is duidelijk: An is klaar voor (nog) méér entertainende tv!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra