Adam Levine en Christina Aguilera zingen duet: Moves Like Jagger

07/07/2011 - 15:29

De Amerikaanse The Voice-juryleden Adam Levine en Christina Aguilera brachten net het nummer 'Moves Like Jagger' uit. Ondanks het vele gekibbel in het tv-programma lijkt het op muzikaal vlak wel goed te klikken tussen de twee artiesten. Inmiddels hebben allebei ingetekend voor het tweede seizoen van de succesvolle muziekshow.

Het invloedrijke muziekblad Rolling Stone noemt Moves Like Jagger de Amerikaanse nummer één hit waar de zangeres en de leadzanger met zijn groep Maroon 5 al jaren op wachten.

Het tweetal lanceerde de single Moves Like Jagger tijdens een aflevering van 'The Voice'.

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra

Andere programma's