100.000 facebookfans voor The Voice van Vlaanderen

09/03/2012 - 17:32

‘The Voice van Vlaanderen’ leeft, ook op de sociale media. Vrijdag 9 maart overschreed de facebookpagina van ‘The Voice van Vlaanderen’ de kaap van 100.000 fans. Maar ook op twitter blijft ‘The Voice’ hoge ogen gooien. Zo zijn er ondertussen maar liefst 140.000 tweets de digitale wereld ingestuurd met hashtag #tvvv. De online videoviews via de website www.thevoicevanvlaanderen.be zijn goed voor 5,7 miljoen. Bovendien is de mobiele applicatie van ‘The Voice’ van ook al bijna 60.000 keer gedownload.

 

Om dat te vieren geven we een aantal leuke items weg: duotickets voor de finale op 16 maart, en meet en greet met de kandidaten op woensdag 14 maart, gesigneerde cd's, gesigneerde posters en 3 pakketten van l'Oreal ter waarde van 50 euro. Schrijf je hier snel in!

Ontdek meer over The Voice van Vlaanderen

Nieuwe fragmenten

The Voice van Vlaanderen

The Clash of the Titans op vrijdagavond. Dat wordt het vijfde seizoen van The Voice van Vlaanderen. Vier muzikale autoriteiten gaan opnieuw op zoek naar die ene vocale parel die hun team naar de overwinning kan loodsen. Alex Callier is terug van weggeweest en bindt de strijd aan met die andere muzikale titanen Natalia, Bart Peeters en Koen Wauters. Coaching van de allerbesten is voor de kandidaten dus ook dit keer gegarandeerd.

 

Wil jij de liveshows van The Voice bijwonen?

Wil je graag een liveshow van The Voice van Vlaanderen bijwonen? Neem dan deel aan onze wedstrijd op vtm.be/the-voice-van-vlaanderen-opel of luister elke avond tussen 19.00 en 22.00 naar F.C. Fierens op Qmusic en maak kans op een van onze felbegeerde duotickets! Heb je via die weg geen ticket kunnen bemachtigen? Luister dan vrijdagochtend zeker naar  Sam & Heidi, want daar geven we het allerlaatste duoticket weg voor de liveshow van die avond. Veel succes!

Coaches

Extra