Zo mooi! Lien, Noralie en Julie brengen het kwetsbare 'Lay Me Down'

11/05/2017 - 09:36

'De 3 giecheltrienen' van team Sean brengen samen het mooie en de meerstemmige versie van  'Lay Me Down' van 'Sam Smith'. Het lied is op hun lijf geschreven én de meisjes zijn ook nog eens goede vriendinnen geworden door deze battle, superleuk! Wie heeft de mooiste stem en gaat door naar de sing-off? 

Ontdek meer over The Voice Kids

Nieuwe fragmenten

Over The Voice Kids

Het jongere broertje van The Voice van Vlaanderen is terug. Een nieuwe lading junior Voices stapt het podium op om met hun stem indruk te maken op de coaches. Als ze de stoelen weten om te draaien, treffen de kids enkele nieuwe gezichten aan in de coachstoel. Ancien Sean Dhondt krijgt dit seizoen namelijk versterking van muzikale toppers Laura Tesoro en Josje Huisman.

The Voice Kids Extra

In The Voice Kids Extra proberen Lennart, Sarah, Anneleen en Kamilla alles te weten te komen over de kandidaten van The Voice Kids. Lennart verrast elke week een kandidaat op school, Sarah leert de kandidaten supercoole musical.ly's te maken, Anneleen daagt de kandidaten uit tot Let's Sing battles en Kamilla zingt liedjes met de kandidaten in de hangmat. Fun verzekerd!

Coaches

Extra