Wauw! Romane, Aurelie & Leeloo brengen 'Superstition'!

30/12/2015 - 18:33

Drie kleppers van formaat staan samen in de laatste straffe Battle. Die wordt gezongen op 'Superstition' van Stevie Wonder. Voor The Voice Kids heeft Sean een origineel a capella arrangement op het nummer gezet. Ze gooien alles in de strijd om een finaleplek te bemachtigen!

Ontdek meer over The Voice Kids

Nieuwe fragmenten

Over The Voice Kids

Het jongere broertje van The Voice van Vlaanderen is terug. Een nieuwe lading junior Voices stapt het podium op om met hun stem indruk te maken op de coaches. Als ze de stoelen weten om te draaien, treffen de kids enkele nieuwe gezichten aan in de coachstoel. Ancien Sean Dhondt krijgt dit seizoen namelijk versterking van muzikale toppers Laura Tesoro en Josje Huisman.

The Voice Kids Extra

In The Voice Kids Extra proberen Lennart, Sarah, Anneleen en Kamilla alles te weten te komen over de kandidaten van The Voice Kids. Lennart verrast elke week een kandidaat op school, Sarah leert de kandidaten supercoole musical.ly's te maken, Anneleen daagt de kandidaten uit tot Let's Sing battles en Kamilla zingt liedjes met de kandidaten in de hangmat. Fun verzekerd!

Coaches

Extra