Tsjakka! Katarina brengt eerste single uit!De Whitney Houston 2.0 heeft het gehaald: Katarina Pohlodkova (13) uit Gent wint The Voice Kids 2017. Zij helpt hiermee Josje Huisman aan haar eerste overwinning als kersverse coach. Katarina haalde in een knaller van een finale uit met haar versie van Zij Gelooft In Mij van André Hazes en Empire State Of Mind van Alicia Keys. Haar sterke prestatie bezorgt haar niet alleen de titel The Voice Kids 2017. Katarina wint ook een studiebeurs van 10.000 euro én haar eerste single I Have Nothing – de song waarmee ze uitblonk in de Blind Auditions – is vanaf zaterdag 3 juni 2017 beschikbaar op iTunes.Ik was echt in shock toen An Lemmens mijn naam uitsprak in de finale”, blikt Katarina terug. “Nooit had ik durven dromen dat ik The Voice Kids zou winnen. Het feit dat ik nu een eigen single mag uitbrengen is echt geweldig. Om die te mogen inzingen in een professionele studio was een ervaring uit de duizend. Ik heb de afgelopen maanden dan ook enorm veel geleerd dankzij The Voice Kids. En in het bijzonder dankzij Josje en hulpcoach Remko. Om uiteindelijk voor haar team te mogen winnen is een grote eer. Zingen is het liefste wat ik doe, dus ik hoop van harte dat dit verhaal nog een mooi vervolg krijgt.”

 

Nieuwe fragmenten

Over The Voice Kids

Het jongere broertje van The Voice van Vlaanderen is terug. Een nieuwe lading junior Voices stapt het podium op om met hun stem indruk te maken op de coaches. Als ze de stoelen weten om te draaien, treffen de kids enkele nieuwe gezichten aan in de coachstoel. Ancien Sean Dhondt krijgt dit seizoen namelijk versterking van muzikale toppers Laura Tesoro en Josje Huisman.

The Voice Kids Extra

In The Voice Kids Extra proberen Lennart, Sarah, Anneleen en Kamilla alles te weten te komen over de kandidaten van The Voice Kids. Lennart verrast elke week een kandidaat op school, Sarah leert de kandidaten supercoole musical.ly's te maken, Anneleen daagt de kandidaten uit tot Let's Sing battles en Kamilla zingt liedjes met de kandidaten in de hangmat. Fun verzekerd!

Extra