Slongs Die Van Ongs vergezelt Sean en Natalia als coach

The Voice Kids keert binnenkort terug met een kersvers seizoen én met een kersverse coach. Rapster Slongs Dievanongs zal coaches Sean Dhondt en Natalia versterken en de jonge talenten onder haar hoede nemen. Slongs gooit op dit moment hoge ogen in Liefde voor Muziek, waarin ze zichzelf week na week muzikaal blootgeeft. In Baas in Huis bij VTMKZOOM toonde Slongs enkele weken geleden dan weer hoe dicht ze bij haar jonge publiek staat. Haar aanstekelijke songs zijn immers bijzonder populair onder de kids.

“Talent moet je op jonge leeftijd cultiveren”, vindt Slongs Dievanongs. “En als ik daarbij kan helpen met mijn muzikale expertise, dan doe ik dat met alle plezier van de wereld. Ik wil mijn ervaring graag doorgeven aan de jonge lichting en kijk er enorm naar uit om hen bij te staan tijdens het parcours van The Voice Kids. Het innerlijke kind in mij zal ongetwijfeld het innerlijke kind in de kandidaten ontmoeten. Mijn jeugdig enthousiasme borrelt nu al op! Of zoals ze dat vaak op Facebook zetten met een emoticon: ik voel mij ‘gemotiveerd’ (lacht).”

Slongs, Sean en Natalia nemen in het tweede seizoen van The Voice Kids dus plaats op de rode draaistoelen, An Lemmens en Kürt Rogiers staan opnieuw met veel enthousiasme in voor de presentatie. Wanneer The Voice Kids op antenne verschijnt, wordt op een later moment bekendgemaakt.

En dat het werkt tussen Slongs en kids zie je HIER!